Logo
Boka massage

AYURVEDA – DEN INDISKA LÄKEKONSTEN

Datum: 2015-05-25
Tid: 19:00  till  21:00

AYURVEDANS GRUNDER

Dag: måndag 25 maj.
Tid: 19.00 – 21.00
Pris: 100 kr
Föreläsare: Dr Unnikrishnan.

Dr Unni är en välkänd ayurvedaläkare från Indien som reser runt i världen och ger konsultationer, behandlingar och föreläsningar. Han håller hos oss en grundläggande föreläsning om ayurvedans principer med fokus på värk- och smärthantering. Här har du möjlighet att ställa frågor till en erfaren ayurvedaläkare och reda ut alla funderingar kring de tre doshorna vata, pitta och kapha.

Dr Unnikrishnan är chefsläkare vid en egna ayurvediska kliniken Agastyaa heritage ayurvedic centre i Kovalam som ligger i Kerala, den södraste delstaten i Indien. Han har lång erfarenhet av ayurvediska behandlingar och har regelbundet gästar Sverige i mer än 15 år.

Vi har sedan ett år äran att få ha honom och hans assistenter i våra lokaler två gånger per år och en lång rad nöjda kunder får uppleva den mycket traditionella behandlingsformen Chavutti Uzhichili. Det är en djupare massage med särskilda ayurvediska örtbaserade oljor där terapeuten med hjälp av sina händer och fötter masserar hela din kropp vilket avlägsnar spänningar i muskler och kan hjälpa mot ledproblem.

Du som vill boka en behandling dagtid som tar ca 90 minuter kontaktar Kerstin Rehnman på mail till kerstin.rehnman@swipnet.se
Dr Unni finns på Yogamottagningen från 16 maj till 2 juni. När du sätter upp dig på Kerstins mail-lista får du bokningstider av henne i slutet av april.
Dr Unnis föreläsning bokas på info@yogamottagningen.se