Logo
Boka massage

AYURVEDA I KERALA

KERALA I SÖDRA INDIEN

Hälsoresa till Dr Unni med Per & Anita Davén-Söder
Researrangör: ReseSkaparna
Bokning: info@reseskaparna.se eller telefon 08-944040
Mer information här!

Vi reser till den lilla badorten Kovalam i den vackra provinsen Kerala som ligger längst söderut på den indiska halvön. Har finns sverigevännen Dr Unni som äger och är chefsläkare på den ayurvediska kliniken Agastyaa Heritage Ayurvedic Hospital. Vi kommer att bo på ett mindre och personligt hotell invid havet och får dagliga behandlingar på Dr Unnis klinik som ligger nära hotellet. Yogapassen gör vi på hotellets terrasser. Reseledare och yogainstruktörer är Per & Anita Söder som tar er med till Indien.

FAKTA
PRIS: 23 450 kr.
RESLÄNGD: 15 dagar
DATUM: 25 november – 9 december

I PRISET INGÅR
• Flyg Arlanda-Trivandum via Doah t/r
• Transfer flygplats – hotell t/r
• Del i dubbelrum.
• Middagar på lokal restaurang
• 13 dagar med ayurvediska
behandlingar (2- 2,5 tim per dag) pAgastyaa Clinic, som leds av Dr. Unni
• Personlig konsultation med Dr. Unni.
• Dagligt samtal med ayurvedaläkare
• 14 dagar med yoga
• Svensk reseledare
• Svensk yogainstruktör
• Övrigt enligt program

TILLÄGG
Enkelrum: 2 500 kr

PRELIMINÄRT FLYG (QATAR)

Flight QR170    25 NOV ARN-DOH                      09.20 – 17.25
Flight QR506    25 NOV DOH-TRV                      20.05 – 03.00 (den 26 November)
Flight QR507    09 DEC TRV- DOH                      04.00 –  06.20
Flight QR171    09 DEC DOH- ARN                     14.30 – 19.00

PRELIMINÄRT HOTELL
Vi reserverar oss för ändringar utom vår kontroll.

HITTA BALANSEN OCH LADDA BATTERIERNA
Hälsoresan till Kovalam i Sydindien hjälper dig att hitta energi och skapa balans i kropp och själ. Den lilla fridfulla badorten skapar lugn och ro med sina sandstränder och kulinariska restauranger. De dagliga ayurvediska behandlingarna på doktor Unnis klinik ger dig djup avspänning och balans i kroppen. Behandlingsprogrammet är helt individuellt anpassat efter dina behov och eventuella krämpor. Du reser hem med nya krafter och harmoni i ditt sinne.
AYURVEDA
I resan ingår dagliga behandlingar med massage, olika oljor och kanske inpackning med gurkmeja. Behandlingarna utformas individuellt efter samtal med den ayurvediske läkaren och kan även innefatta livsstilsråd och särskilda kostupplägg. Behandlingen tar cirka 2,5 timmar.
Ayurveda är den traditionella indiska hälsoläran som används parallellt med den västerländska sjukvården i landet. Här ser man till människans helhet och personlighet och behandlar därigenom orsaker och inte symptom på ohälsa.
MEDIYOGA
Mediyoga är medicinsk yogaform som är utvecklad ur Kundaliniyoga. Vi kommer att erbjuda morgonyoga dagligen som kommer att bli en blandning av Mediyoga och Kundaliniyoga. Det finns även möjlighet att testa andra typer av yoga i byn.
Mediyoga är en terapeutisk yogaform där det är viktigt att kropp och medvetande hänger med. Du utför yogaövningar och andningstekniker långsamt och inkännande och låter kroppen hela sig själv i sin egen takt.
Mediyoga är perfekt för dig som vill komma igång med yoga på ett lugnt sätt och samtidigt reducera spänningar och stress.
INDISK MAT
Maten är viktig i Indien och inom ayurveda i sydindien är det berömt för sitt sofistikerade kök. För en vegetarian blir Kovalam en uppenbarelse med det fantastiska utbud av färger, dofter och smaker som de många restaurangerna erbjuder. Den som äter kött och fisk blir inte heller besviken.
UTFLYKTER
Under hälsoresan till Kerala spenderar vi den mesta tiden i Kovalam, får behandlingar, yoga, badar och äter gott. Visst utrymme för utflykter kommer att finnas och den ”lediga dagen” mitt i vistelsen kommer vi att erbjuda en utfärd i Keralas vackra landskap.
FLYGRESAN
Sker med Qatar Airways Arlanda till Trivandum via Doah, där vi får på utresan får vänta 2,5 tim och på hemresan 8 tim.
HOTELL
Vi bor på Dr Unnis eget hotell intill kliniken.

Researrangör: ReseSkaparna event & resor – 08-94 40 40 – www.reseskaparna.se
ERA RESELEDARE OCH YOGAINSTRUKTÖRER
PER SÖDER är utbildad lärare i Kundaliniyoga och har ur denna yogaform utvecklat Migränyoga. Han har tidigare arbetat som gymnasielärare och studierektor. Efter tio år som VD för konferensanläggningen Blue Hotel på Lidingö, arbetar han nu på heltid med Yogamottagningen i Stockholm. Han har skrivit böckerna Migränyoga och Stressyoga. Per är också ägare till Yogamottagningen tillsammans med Anita. Pers specialområden är migränyoga, stressyoga och kundaliniyoga. Kontakt: per@yogamottagningen.se
ANITA DAVÉN-SÖDER är sjuksköterska och barnmorska med lång erfarenhet från sjukvården. Hon arbetar heltid med yogamottagningen där hon masserar, leder Mediyoga och ger ayurvedisk hälsorådgivning Hon ger även kurser i YogAffekt där Mediyoga och psykoterapi förenas. Anita är ägare till Yogamottagningen tillsammans med Per. Anitas specialområden är massage, mediyoga och ayurveda.
Kontakt: anita@yogamottagningen.se