Logo
Boka massage

CORONA

YOGAMOTTAGNINGEN I CORONATIDER

Vi följer FHM:s senaste direktiv och har endast 4 deltagare i klasserna från och med 1 januari 2022. Detta gäller tillsvidare och om du vill säkra plats är det lämpligt att boka en terminskurs.

Vi tänker att det är viktigare än någonsin att få ägna sig åt yoga i dessa tider. Vi vet att yoga har mycket att bidra med till det fysiska och psykiska välmåendet.
Vi har valt att fortsätta erbjuda yogagrupper med ännu färre deltagare på Yogamottagningen för de som vill komma till oss och är helt fria från symtom.
För dig som vill stanna hemma och göra din yoga erbjuder vi flera yogapass online via Zoom.
Du hittar våra onlineklasser här.

VÅRA GÄSTER
Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma, till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under aktiviteten ska man gå hem direkt.
Om det är möjligt så ber vi dig komma till oss ombytt och gärna med egen yogamatta. Lånemattor skall alltid rengöras efter användning. Rengöringsmedel finns i anslutning till lånemattorna.
När du kommer ber vi dig tvätta händerna och använda handspriten som finns tillgänglig i de flesta rum. När du använder våra ullmattor rekommenderar vi att du tar med egen matta, filt eller handduk och lägger på mattan.
När du är hos oss så använd den yogiska andningen genom näsan så mycket som det är möjligt. Då får du ett bättre skydd mot partiklar i luften, än om du andas dem rakt ner i lungorna via munnen.

VÅRA YOGALÄRARE OCH MASSÖRER
För de som arbetar i våra lokaler gäller samma direktiv som för våra gäster. Man stannar hemma vid symtom. Yogaläraren ansvarar för att avståndet hålls mellan deltagarna i yogasalen och att mattorna desinficeras med er hjälp efter passet.
Vid massage och annan kroppsbehandling finns munskydd och ansiktsskärm tillgängligt.

VÅRA LOKALER
Vi städer våra lokaler extra ofta och desinficerar flera gånger per dag dörrhandtag och andra ytor som gäster rör vid.
Vi har begränsat antalet deltagare i varje grupp till 8 personer. Vi lägger ut yogamattorna med lämpligt avstånd mellan våra gäster.

Vi håller oss uppdaterade på och agerar utifrån myndigheternas rekommendationer och hoppas att denna information kan bidra till en lugn och stärkande upplevelse på Yogamottagningen.