Logo
Boka massage

MATILDE WERGELAND

Reikibehandlingar

Matilde heter jag och erbjuder genom mitt företag inom holistisk hälsa, HEALTH BY M, behandlingar i Reiki här på underbara Yogamottagningen. Jag är utbildad holistisk hälsocoach, yoga- och pilates-instruktör, samt Reiki healer.
Vad är Reiki?
Reiki härstammar från Japan och är från början en tusenårig Tibetansk form av alternativ-medicin och holistisk energi-healing. Genom handpåläggning frigör jag ett energiflöde i din kropp och du får möjlighet att slappna av både mentalt och kroppsligt samtidigt som din livskraft och energi fylls på.
Hur går en behandling till?
Behandlingen börjar med att du lägger dig påklädd på en mjuk massagebädd och jag gör en chakra-avläsning och balansering innan du tar emot Reiki-energin genom mig. Jag lägger sedan mina händer mjukt över din hjässa och går sedan igenom olika punkter i din kropp i ett lugnt tempo.
Du behöver inte göra något särskilt för att ta emot Reiki – du bara slappnar av och tar emot. Man kan känna olika sensationer som t.ex. värme under behandlingen, vissa somnar medan andra känner mest avslappning. Oavsett blir resultatet att du känner ett inre lugn, en grundning och total avslappning. En del kan även uppleva att eventuell fysisk smärta avtar efter en eller flera behandlingar.

Reiki klassas dessutom som rehabiliterande friskvård av Skatteverket och kan därför användas som ditt friskvårdsbidrag. Är du gravid, sjuk, äter någon form av medicin, mm. skall du alltid konsultera med din läkare innan du bokar en behandling.
Om du är nyfiken på Reiki och skulle vilja boka en tid kan du gå in på healthbym.bokadirekt.se och du är alltid välkommen att kontakta mig på matilde@healthbym.com för frågor.
Varmt välkommen!
Matilde