Logo
Boka massage

MIGRÄNYOGA HELGKURS

KURSEN FÖR DIG SOM VILL BLI AV MED DIN HUVUDVÄRK

Det här är kursen för dig som lider av återkommande och besvärlig huvudvärk och känner att det är dags att göra någonting åt saken. Kanske minska ditt medicinberoende, ta bort medicinen helt och kanske bli helt fri från migrän och spänningshuvudvärk. Per Söder som leder kursen har nu tio års erfarenhet av att arbeta med huvudvärk och många ad de som gått kurserna och följt programmet har blivit mycket bättre om inte helt huvudvärksfria.

Våra helgkurser ger dig de redskap du behöver för att i din vardag kan börja arbeta för att motverka och ta bort din huvudvärk.

Kursen innehåller genomgång av yogapass, övningar och meditationer både för att förebygga huvudvärk och för att akut hantera pågående smärta. Vi går även igenom den ayurvediska (indisk läkekonst) synen på huvudvärk och klassificering av olika typer av migrän. Du får göra ett test som visar din grundkonstitution enligt ayurvediska principer och hur detta påverkar din huvudvärk och individuella hantering. Kursmaterial med yogapass och CD-skiva ingår i kursen.

Plats: Ockra, Jägaregatan 8, Helsingfors.
Lärare: Per Söder.
Tider: Lördag 1 april 10.00-17.00, söndag 2 april 9.00-15.00.
Pris: 225 Euro. CD Migränyoga .