Logo
Boka massage

LÄRARE: ELLEN JOHANSSON (YOGA) OCH ANITA DAVÉN-SÖDER (BABYMASSAGE)
En aktivitet där det värdefulla samspelet mellan föräldrar och barn fördjupas. Beröring, rörelse och lek kombineras och ger många fina tillfällen att skapa kontakt med ditt barn på ett kärleksfullt sätt.
Rekommenderad ålder: 2-5 månader.

Lärare: Ellen Johansson & Anita Davén-Söder
Pris: 1250 kr. 5 ggr.

Under kursen kommer du att praktisera yoga i en stöttande miljö. Du får med dig användbara övningar för den specifika hälsofas du befinner dig i. Rörelser, andning och vilopositioner som främjar ditt välbefinnande efter graviditet och förlossning.

Du får lära dig att massera ditt barn med enkla och lugna strykningar utifrån en specifik metod utvecklad av Vimala McClure. Under massagen skapas ett lugn för både förälder och barn. Den mjuka beröringen stimulerar barnets andning, blodcirkulation, matsmältning och främjar en god sömn.

I kursen ingår massageolja och kompendium med de strykningar som ingår i babymassagen så att du kan fortsätta att massera efter kursens slut.
Kursen inleds med yoga första tillfället och babymassage andra tillfället. Följande tillfäller ger vi både yoga och babymassage. Barnen är med vid alla tillfällen.