Logo
Boka massage

YOGA & WINE I TOSCANA

VINGÅRDSYOGA TOSCANA 7 – 10 MAJ 2020

BOKNING & INFORMATION HÄR
HITTA LUGNET i Toscana. Sedan tusentals år tillbaka har människor vallfärdat till Italien, till vinet och den frid som de vackra vidderna inbjuder till. Kom till Toscana och familjen Ruhnes vingård, Terreno, tillsammans med Per och Anita Söder. Vi bor på gården, äter italiensk mat, har vinprovning och får guidad tur på vingården. Vi gör yoga och besöker närliggande byar.
YOGA ser vi som en väg till hälsa i kropp och själ. Yoga innehåller andningsövningar och fysisk träning som hjälper dig att slappna av och göra kroppen smidig och rörlig. Yoga har visat sig vara effektiv som stresshantering och motverkar värk och smärta som migrän. Yoga ger dig dessutom styrka, smidighet och energi till att orka mer i tillvaron.
PER SÖDER
är utbildad lärare i Kundaliniyoga. Han har tidigare arbetat som gymnasielärare och studierektor men arbetar nu på heltid med Yogamottagningen i Stockholm. Han har skrivit två böcker om yoga, Migränyoga och Stressyoga. Per är också delägare i Yogamottagningen och The Winery Hotel.

ANITA DAVÉN-SÖDER
är delägare i Yogamottagningen och har arbetat de senaste 18 åren som barnmorska. Hon är instruktör i Mediyoga och Mindfulness samt massör och ayurvedisk hälsorådgivare.

SOFIA RUHNE
är vinproducent på Terreno och berättar om vinets år, vinet i flaskan och de toskanska kullarnas historia.

Länk till Terrenos hemsida och bokning av resan TERRENO

För vem?

Denna resa riktar sig till alla som vill stärka själen och sitt välbefinnande med yoga, underbar miljö, långa middagar med vin, italiensk mat och trevliga människor. Du har kanske dessutom ett vinintresse och vill lära dig allt om vintillverkning av en svensk familj som tillverkat högklassigt ekologiskt vin i över 25 år. Du behöver dock varken yoga- eller vinerfarenhet för att delta, det får du på resan.

Resans upplägg

Du bokar själv flyg till Toscana (närmaste flygplatser är Florens eller Pisa). Vi hämtar upp dig på torsdagseftermiddagen i Florens och kör dig till Terreno som ligger cirka 45 minuter söderut. 

Dagarna
Vi bor i  hus mitt i vingården och har tillgång till ett soldäck och en mindre pool. Frukostar och middagar intar vi i gårdens egen Fattoria och äter mat som till största delen lagas av grönsaker från egna odlingar. Vi gör yoga varje morgon och eftermiddag utomhus. Vi äter picknick lunch mitt i vinfälten. Vi får en visning av viner och vinkällare och får lära oss det mesta om vintillverkning.

Praktisk info

 • Datum: maj 2020
 • Plats: Terreno, Greve in Chianti, Toscana, Italien.
 • Pris: 560 euro. Resan tillkommer.
 • Ingår ej i priset: OBS! Resan ingår inte i priset. Lunch i Greve in Chianti tillkommer.
 • Förkunskaper: du behöver ingen erfarenhet av yoga tidigare för att delta.

Detta ingår i resan

 • Dagliga yogaklasser av utbildade och erfarna yogalärare.
 • Transfer till och från Florens.
 •  3 nätters boende med frukost i toscanska lanthus på vingården.
 •  3 Middagar och 1 lunch inklusive viner till maten.
 • Visning av vineri med guidning av vingårdens ägare.
 • Vandring till Greve in Chianti med transport tillbaka.

Bokning och betalning

För bokning och frågor: info@terreno.se

Bokning
Efter inbetalat förskott är bokningen bindande.

Lakan/handdukar/slutstädning
Lakan, handdukar och slutstädning ingår i priset.

Uppvärmning/barnsängar
Ev. uppvärmningskostnad ingår ej utan debiteras extra till självkostnadspris. Barnsäng kostar € 20/st/vecka och tillkommer till hyran. Elström är 220V.

Telefonnummer till gården
+39 335 153 6335

Vi ses i Toscana. A presto

Foto: Kjell Andersson