Logo
Boka massage

YOGA PÅ GÄRDET

Vill du yoga på Gärdet i Stockholm? På Yogamottagningen på Gärdet ser vi yoga som en väg till hälsa i kropp och själ. Yoga innehåller andningsövningar och fysisk träning som hjälper dig att slappna av och göra kroppen smidig och rörlig. Yoga har visat sig vara effektiv som stresshantering och motverkar värk och smärta som migrän. Yoga ger dig dessutom styrka, smidighet och energi till att orka mer i tillvaron.

Yoga på Yogamottagningen, på Gärdet i Stockholm har alltid en hälsosam vinkling. All yoga om den utförs korrekt av väl utbildade instruktörer förebygger ohälsa och skapar förutsättningar för hälsa i kropp och själ. Du väljer yoga hos oss utifrån vad du vill ta hand om och utveckla i dig själv. Du kan välja Yoga mot migrän och huvudvärk, Mediyoga, Kundaliniyoga, Hathayoga Flow, Inner Axis yoga, Yoga Soft, Yoga för stela män och Yin Yoga.,

YOGA MOT HUVUDVÄRK & MIGRÄN

Kurser och enskild rådgivning för dig som lider av långvarig eller återkommande huvudvärk av olika typer. Vi erbjuder både terminskurser på Yogamottagningen på Gärdet (i Stockholm) eller helgkurser i Yoga mot huvudvärk och migrän som hålls på olika platser i landet.

MEDIYOGA

För dig som vill skapa balans och harmoni i ditt liv med mjuka kroppsövningar som anpassas efter utövarens förmåga, effektiva andnings- och koncentrationstekniker samt djupavslappning och meditation. 

KUNDALINIYOGA 

Det här är kursen för dig som tidigare gått Migränyoga, Stressyoga, Yoga för hjärtat eller varit på konsultation hos Per Söder. Kursen ges som lunchyogapass.

HATHAYOGA FLOW

För dig som på ett kraftfullt sätt vill hitta smidighet, styrka och avspänning genom de traditionella hathayogapositionerna. Vår Hathayoga kan du göra på torsdagar.

YOGA SOFT

För dig som vill ha lite mera lätthet och energi i ditt liv. Yogan passar både dig som aldrig provat yoga förut och dig som har mer erfarenhet och är nyfiken på vad mer yogan har att ge.

INNER AXIS YOGA

Inner Axis är en form av hathayoga med inslag av qigong. Under klassens gång andas vi, bygger styrka/smidighet, integrerar linjering och olika rörelsekvaliteter, varvar ner och hittar lugnet.

YINYOGA 

Yinyoga är en enkel med kraftfull form av yoga som kännetecknas av passiva positioner med en lätt, mjuk stretch, utförda i stillhet och medveten närvaro. .Att andas det långa jämna andetaget och att hålla positionerna en längre tid ger oss en möjlighet att lugna sinnet.

YOGA FÖR STELA MÄN

Kursen för dig som kanske känner dig stel och osmidig. Med enkla yogaövningar och andningstekniker ökar du din rörlighet och syresättning av kroppen.