Logo
Boka massage

YOGAFFEKT – KURSER

YOGAFFEKT – MEDIYOGA OCH PSYKOTERAPI I FÖRENING

Återhämtning, balans och ny energi

HELGKURS 19 – 20 oktober 2019

En helg för dig som upplever stress, utmattning och/eller låg energi.

Utifrån YogAffekts metoder arbetar vi med fokus på återhämtning, förståelse och självmedkänsla. Kursen innehåller Mediyoga, mindfulness och varsamma psykoterapeutiska interventioner med fokus på känslor. Kursen hålls av MediYoga instruktör Anita Davén-Söder och leg. psykoterapeut Lotten Lönnerstam. Erfarna ledare i trygg miljö.
Lördag 10-16  Söndag 10-16

Plats: Yogamottagningen, Armfeltsgatan 23, Gärdet, Stockholm

Kostnad: 2.390 kr. Vi bjuder på frukt, nötter och yoga-te.

En helg fylld av närvaro, avspänning, återhämtning och insikt.

Max 10 deltagare
Läs mer här!

Yogaffekts egen websida hittar du här!

YogAffekt är en del av Yogamottagningens verksamhet som leds av Anita Davén-Söder och Lotten Lönnerstam som länge arbetat tillsammans inom Ungdomsmottagning. Anita som barnmorska och idag Mediyogainstruktör och Lotten som kurator och idag leg. psykoterapeut. 

YogAffekt kombinerar yogans förmåga att öppna upp för medveten närvaro, fysisk avspänning och kontakt med känslor, med psykoterapins metoder att nyfiket utforska och lära oss om och av våra känslor.

Metoden utgår från MediYoga, mindfulness och taktil massage i kombination med övningar och reflektion med varsamma psykoterapeutiska interventioner. Den har ett fokus på känslor (affektfokus) och på självmedkänsla (self-compassion). YogAffekt ger möjlighet att lära om oss själva, nå en bättre självkänsla, få tillgång till kraften i våra känslor och förbättra vår kommunikation med andra och med oss själva. Den är både utvecklande och behandlande och metoden anpassas efter aktuella behov och mål.

YogAffekt är en verksam metod för

  • insikt, mental utveckling och beslutsfattande,
  • behandling av stress, sömnsvårigheter, nedstämdhet och ångest,
  • sorg- och krisbearbetning,
  • sexuell problematik,
  • fysisk och psykisk läkning och
  • återhämtning

YogAffekt är grundat och utvecklat av barnmorska, MediYoga- och mindfulnessinstruktör, Anita Davén-Söder (även utbildad i bl.a. sexologi och massage) och leg. psykoterapeut och socionom, Lotten Lönnerstam (även utbildad i bl.a. psykosomatik, sorgearbete och sexologi).