WORKSHOPS & FÖRELÄSNINGAR

FÖRELÄSNINGAR & WORKSHOPS

2019 kommer vi att ha intressanta föreläsningar och workshops på Yogamottagningen (och andra orter). Programmet fylls på efterhand så håll utkik på den här sidan.


STOCKHOLM 18 SEPTEMBER – FÖRELÄSNING OM YOGA MOT HUVUDVÄRK

Dag: onsdag 18 september.
Tid: 17.30 – 19.00
Plats: Yogamottagningen.
Pris: Fri entré.
Anmälan: Boka tid,
Per Söder blev fri från sin 40-åriga migrän med hjälp av yoga. Idag lever han sedan 20 år ett migränfritt liv och har vidareutvecklat Yoga mot huvudvärk och migrän till en metod i tre steg.

STOCKHOLM SEPTEMBER – WORKSHOP I AYURVEDA & YOGA MED DR UNNI

Den ayurvediske läkaren Dr Unni håller en workshop där han föreläser om den allt mer etablerade indiska läkekonsten. Idag är Ayurveda likställd med västerländsk skolmedicin i Indien och har visat sig framgångsrik när det gäller kroniska sjukdomar. Vi inleder med ett kortare yogapass baserat på läran om de tre doshorna vata, pitta och kapha. Frukt och dryck ingår.


GÖTEBORG 26 SEPTEMBER – TRES-STEGS METODEN MOT MIGRÄN

Dag: torsdag 26 september.
Tid: 18.30 – 20.00
Plats: Hagabadet, Drottningtorget
Pris: 199 kr.
Anmälan: Hagabadet.
Per Söder blev fri från sin 40-åriga migrän med hjälp av yoga. Idag lever han sedan 20 år ett migränfritt liv och har vidareutvecklat Yoga mot huvudvärk och migrän till en metod i tre steg. Denna workshop ger dig grunderna för hur du kan börja hantera din migrän med hjälp av yoga, andningstekniker och ayurvedisk syn på livsstil och huvudvärk.

Det handlar om mycket enkel yoga, andnigstekiniker och livsstilsförändringar som alla kan tillägna sig och börja göra regelbundet i sin vardag.I dagsläget har fler än 500 personer gått Migränyogakurser och många har uppnått fantastiska resultat både när det gäller migrän och kronisk spänningshuvudvärk.