WORKSHOPS & FÖRELÄSNINGAR

FÖRELÄSNINGAR & WORKSHOPS

2020 kommer vi att ha intressanta föreläsningar och workshops på Yogamottagningen (och andra orter). Programmet fylls på efterhand så håll utkik på den här sidan.


ÖREBRO 20 FEBRUARI  – FÖRELÄSNING OM YOGA MOT HUVUDVÄRK

Dag: torsdag 20 februari
Tid: 18.00 – 19.30
Plats: Föreningarnas Hus, Slottsgatan 12.
Pris: Fri entré.
Anmälan: Boka tid,
Per Söder blev fri från sin 40-åriga migrän med hjälp av yoga. Idag lever han sedan 20 år ett migränfritt liv och har vidareutvecklat Yoga mot huvudvärk och migrän till en metod i tre steg.

STOCKHOLM 2 MARS  – FÖRELÄSNING OM YOGA MOT HUVUDVÄRK


Dag: måndag 2 mars
Tid: 19.30 – 21.00
Plats: Yogamottagningen.
Pris: Fri entré.
Anmälan: Boka tid,
Per Söder blev fri från sin 40-åriga migrän med hjälp av yoga. Idag lever han sedan 20 år ett migränfritt liv och har vidareutvecklat Yoga mot huvudvärk och migrän till en metod i tre steg.


LUND 18 APRIL – WORKSHOP TRES-STEGS METODEN MOT MIGRÄN

Plats: N·yoga Studio, Kung Oscars väg 35
Datum: 18 april.
Tid: 13.00 – 17.00
Pris: 800 kr.
Anmälan: HÄR
Per Söder blev fri från sin 40-åriga migrän med hjälp av yoga. Idag lever han sedan 20 år ett migränfritt liv och har vidareutvecklat Yoga mot huvudvärk och migrän till en metod i tre steg. Denna workshop ger dig grunderna för hur du kan börja hantera din migrän med hjälp av yoga, andningstekniker och ayurvedisk syn på livsstil och huvudvärk.

Det handlar om mycket enkel yoga, andnigstekiniker och livsstilsförändringar som alla kan tillägna sig och börja göra regelbundet i sin vardag.I dagsläget har fler än 500 personer gått Migränyogakurser och många har uppnått fantastiska resultat både när det gäller migrän och kronisk spänningshuvudvärk.