Logo
Boka massage

VI SOM JOBBAR HÄR

PER SÖDER
Yoga mot huvudvärk, Kundaliniyoga, Utbildare inom Yoga mot huvudvärk, föreläsare.

Utbildad lärare i Kundaliniyoga och har ur denna yogaform utvecklat Migränyoga. Han har tidigare arbetat som gymnasielärare och studierektor inom ämnena svenska, religion och media. Efter att under tio år varit verksam som VD för konferensanläggningen Blue Hotel på Lidingö, arbetar han nu på heltid med Yogamottagningen i Stockholm. Han har skrivit två böcker om yoga, Migränyoga och Stressyoga. Per är också ägare till Yogamottagningen tillsammans med Anita.

ANITA DAVÉN-SÖDER
Massage, Mediyoga, Ayurveda, Babymassage, Yogaffekt.

Sjuksköterska och barnmorska i grunden med lång erfarenhet från sjukvården. Jobbar numera heltid med Yogamottagningen där hon masserar, leder Mediyoga och ger ayurvedisk hälsorådgivning. Hon ger indisk ansiktsmassage och droppar olja i pannan på kunder med den ayurvediska Shirodarabehandlingen. Hon är även instruktör i babymassage . Anita är ägare till Yogamottagningen tillsammans med Per

ELLEN JOHANSSON
Inner Axis Yoga & yoga för nyblivna mammor.

Ellen Johansson är certifierad Inner Axis & Hatha yogalärare via Triyoga i London och utbildad dansare. Genom sin karriär som dansare och yogautövare sen 2006 har Ellen samlat en djupgående kunskap i rörelse och anatomi. Hon är evigt tacksam för det hon lärt sig av sina lärare i Hatha, Iyengar, Vinyasa, Shadow och Anusara yoga och Qigong.

 

ANNE DOLK
Yoga Soft, coachning, massage

Glassälskande yogini som tränade Power yoga på 90 talet
Anne är egenföretagare inom Hälsa men är också engagerad inom café och har nyligen startat en Gelato bar.
Jag vill inspirera till balans i vardagen ur ett helhetsperspektiv – Hälsa för Kropp, Själ & Sinne!
För mig är yoga en helhet – att stilla sinnet, balansera nervsystemet, landa och hämta hem mig själv, släppa taget och fylla på med ny eneri- “Koppla upp mig mot något större” och hämta kraft. Att hitta fokus, energi och balans.

Anne har sin grund i Ashtanga yogalärarutbildning (400 tim) med vidareutbildning inom AromaYoga, ISHTA YinYoga, UngdomsYoga, Yogaanatomi och även Energimedicin. Hon är diplomerad ayurvedisk hälsorådgivare, Mindful EFT Coach (emotionell freedom technique) och massör.
Välkommen boka tid för coachning eller massage hos Anne på Yogamottagningen, anne@annurveda.se

VERONICA HAIDER
Hathayoga Flow och Yinyoga

Jag är förutom yogainstruktör, frisör till yrket.
Jag började med yoga för ca sju år sedan, då jag ville ha en balans mellan det yttre och det inre.
Det var framförallt blandningen mellan närvaro, andning och fysisk aktivitet jag fastnade för.Allt vad yogan innebär, teknik, närvaro, filosofi, reflektioner…vill jag dela med mig av till andra.Jag är certifierad RYT 200h.

 

 

MARIA CARLSON
Yinyoga
Nyfiken “body worker” med lång erfarenhet av egen yogapraktik. Jag har genomgått flera utbildningar inom Hatha- och Yinyogabåde i Sverige och utomlands. Certifierad instruktör samt lärare inom Mediyoga via Mediyogainstitutet.
Utbildad inom Basmedicin, Ayurveda och Homeopati.

 

 


MYRIAM PEYRARD

Massage Rosenmetoden
Genom lätt fysisk beröring av kroppen och samtal, löser Rosenmetoden upp muskelspänningar så att klienten blir medveten om vad som döljer sig bakom hennes obehag och smärtor: fysiska, psykologiska eller emotionella. Dessa spänningar är för det mesta kroniska, d.v.s. de är ständigt där men vi vet inte ens att de finns i vår kropp.
Kontakt: hebodyinfocus@gmail.com

ARIANE CATOMERIS KABWE
Ayurvedisk yogamassage
Välkommen till Ayurvedisk yogamassage med Ariane Catomeris Kabwe.En oljebaserad djupgående och avslappnande helkroppsmassage som kombineras med stretching. Massagen har sitt ursprung i yogatraditionen.Jag har fått min undervisning genom yogaläraren Basil Catomeris som i sin tur var en närstående lärjunge till yogamästaren S. Goswami. (www.goswamiyogainstitute.com)

 

 

DR UNNI
Ayurveda

Vår ayurvediske läkare från Kerala i Indien som finns på Yogamottagningen två gånger varje år. I december reser vi med grupper till hans klinik i södra Indien, Agastyaa Heritage Ayurvedic Hospital & Resort. Dr Unni har lång erfarenhet av ayurvediska behandlingsformer och är klinikens ägare och chefsläkare.

LOTTEN LÖNNERSTAM
Yogaffekt
Lotten är socionom och legitimerad psykoterapeut. Hon är utbildad i bl.a. psykosomatik, sorgearbete, sexologi och massage.
“När vi får större tillgång till oss själva och våra känslor får vi möjlighet att leva fullt ut. Vi blir medvetna om våra egna behov, kan ta hand om oss själva och fatta förankrade beslut. Vi kan också få tillgången till krafter i våra känslor.
Utöver Yogaffekt har Lotten en psykoterapimottagning vid Mariatorget på Södermalm i Stockholm. Hon tar emot för individualterapi, parterapi och familjeterapi. Läs mer på lonnerstampsykoterapi.se

PIA JONASON & CATHARINA LUNDGREN IDH
Barnmorskor
Specialister sexologisk rådgivning (NACS), kliniska sexologer, legitimerade barnmorskor
Catharina och Pia är barnmorskor med lång erfarenhet av samtal på ungdomsmottagningar. Tillsammans har de startat Sensea sexologmottagning som tar emot klienter hos oss. Här erbjuds råd och stöd i sexuella frågor och hälsa av auktoriserade sexologer. Mer information finns på deras hemsida  Du kontaktar dem på info@senseasexologmottagning.se