Logo
Boka massage

VI SOM JOBBAR HÄR

PER SÖDER
Yoga mot huvudvärk, Kundaliniyoga, Utbildare inom Mediyoga, Föreläsare
Utbildad lärare i Kundaliniyoga och har ur denna yogaform utvecklat Migränyoga. Han har tidigare arbetat som gymnasielärare och studierektor inom ämnena svenska, religion och media. Efter att under tio år varit verksam som VD för konferensanläggningen Blue Hotel på Lidingö, arbetar han nu på heltid med Yogamottagningen i Stockholm. Han har skrivit två böcker om yoga, Migränyoga och Stressyoga. Per är också ägare till Yogamottagningen tillsammans med Anita.

ANITA DAVÉN-SÖDER
Massage, Mediyoga, Ayurveda
Sjuksköterska och barnmorska i grunden med lång erfarenhet från sjukvården. Jobbar numera heltid med Yogamottagningen där hon masserar, leder Mediyoga och ger ayurvedisk hälsorådgivning. Hon ger indisk ansiktsmassage och droppar olja i pannan på kunder med den ayurvediska Shirodarabehandlingen. Hon är även instruktör i babymassage och mindfulness. Anita är ägare till Yogamottagningen tillsammans med Per.

ELLEN JOHANSSON
Inner Axis Yoga
Ellen Johansson är certifierad Inner Axis & Hatha yogalärare via Triyoga i London och utbildad dansare. Genom sin karriär som dansare och yogautövare sen 2006 har Ellen samlat en djupgående kunskap i rörelse och anatomi. Hon är evigt tacksam för det hon lärt sig av sina lärare i Hatha, Iyengar, Vinyasa, Shadow och Anusara yoga och Qigong.

ANNE DOLK
Yoga Soft, coachning, massage
Glassälskande yogini som tränade Power yoga på 90 talet
Anne är egenföretagare inom Hälsa men är också engagerad inom café och har nyligen startat en Gelato bar.
Jag vill inspirera till balans i vardagen ur ett helhetsperspektiv – Hälsa för Kropp, Själ & Sinne!
För mig är yoga en helhet – att stilla sinnet, balansera nervsystemet, landa och hämta hem mig själv, släppa taget och fylla på med ny eneri- “Koppla upp mig mot något större” och hämta kraft. Att hitta fokus, energi och balans.
Anne har sin grund i Ashtanga yogalärarutbildning (400 tim) med vidareutbildning inom AromaYoga, ISHTA YinYoga, UngdomsYoga, Yogaanatomi och även Energimedicin. Hon är diplomerad ayurvedisk hälsorådgivare, Mindful EFT Coach (emotionell freedom technique) och massör.
Välkommen boka tid för coachning eller massage hos Anne på Yogamottagningen, anne@annurveda.se

VERONICA HAIDER
Hathayoga Flow och Yinyoga
Jag är förutom yogainstruktör, frisör till yrket.
Jag började med yoga för ca sju år sedan, då jag ville ha en balans mellan det yttre och det inre.
Det var framförallt blandningen mellan närvaro, andning och fysisk aktivitet jag fastnade för.Allt vad yogan innebär, teknik, närvaro, filosofi, reflektioner…vill jag dela med mig av till andra.Jag är certifierad RYT 200h.

MARIA CARLSON
Yinyoga
Nyfiken “body worker” med lång erfarenhet av egen yogapraktik. Jag har genomgått flera utbildningar inom Hatha- och Yinyoga både i Sverige och utomlands. Certifierad instruktör samt lärare inom Mediyoga via Mediyogainstitutet.
Utbildad inom Basmedicin, Ayurveda och Homeopati.

MYRIAM PEYRARD
Massage Rosenmetoden
Genom lätt fysisk beröring av kroppen och samtal, löser Rosenmetoden upp muskelspänningar så att klienten blir medveten om vad som döljer sig bakom hennes obehag och smärtor: fysiska, psykologiska eller emotionella. Dessa spänningar är för det mesta kroniska, d.v.s. de är ständigt där men vi vet inte ens att de finns i vår kropp.
Kontakt: hebodyinfocus@gmail.com

LOTTEN LÖNNERSTAM
Yogaffekt

CATHARINA LUNDGREN IDH & PIA JONASON
Specialister sexologisk rådgivning (NACS), kliniska sexologer, legitimerade barnmorskor
Catharina och Pia är barnmorskor med lång erfarenhet av samtal på ungdomsmottagningar. Tillsammans har de startat Sensea sexologmottagning som tar emot klienter hos oss. Här erbjuds råd och stöd i sexuella frågor och hälsa av auktoriserade sexologer. Mer information finns på deras hemsida

Du kontaktar dem på info@senseasexologmottagning.se

ANNE GOODRICH
Ayurvedisk hälsorådgivning, öronakupunktur