Logo
Boka massage

ELISABETH WINDESJÖ – NÄRINGSTERAPEUT

NÄRINGSTERAPEUT ELISABETH WINDESJÖ

Vill du förbättra dina träningsresultat? Vill du ha mera energi – mindre trötthet? Eller känner du dig allmänt ”lite ur form”?
Då bör du göra en check av kroppens näringsstatus och även återställa homeostasen.
Elisabeth heter jag , är näringsterapeut och jobbar med kroppens homeostas och näringstillstånd vilket är hela grunden till hur du mår både fysiskt och psykiskt.
På tisdagar kl 12 – 16 finns jag på Yogamottagningen, Armfeltsgatan 23. Övriga dagar finns jag i Farsta. Under maj månad erbjuder jag Yogamottagningens kunder 20% introduktionsrabatt på mina tjänster.

Vad är ”homeostas” för något?
Enkelt förklarat är det kroppens inbyggda grundtillstånd där hela kroppen är i balans. Varje cell i kroppen har vid detta grundtillstånd den näringsbas som krävs för att klara av alla processer som ständigt ska pågå friktionsfritt. Är inte kroppen i balans så drabbas vi av energibrist, trötthet, hjärndimma, viktökning, bråkig mage och mycket mer. Detta är signaler på att något är fel i kroppen. Till slut blir vi även sjuka.

Följ oss på facebook ”Hälsocoachgruppen” där vi just nu har en serie om homeostasen och kroppens måbra-tillstånd. https://www.facebook.com/profile.php?id=100086370621131

Hur går mätningen till?
Med bioresonans skickas energifrekvenser till alla celler i kroppen och mäter nivåerna av mineraler/vitaminer/fettsyror och även belastning av tungmetaller. Det är helt smärtfritt, du är fullt påklädd och mätningen sker via ena handen. Ett protokoll och mätningsresultat erhålls direkt som visar eventuella näringsbrister. Mina rekommendationer är att alla bör mäta sina nivåer minst en gång per år för att bli uppmärksam på vad kroppen behöver för en stabil homeostas och hälsa.

För dig som kund hos Yogamottagningen blir priset under Maj månad 636 kr (normalpris 795 kr)
Se gärna denna film som förklarar mätningsmetoden (8 min): https://www.mineralstationen.se/fore-besoket_42gg0/

Välkommen att kontakta mig för tidsbokning: Du når mig på elisabeth@halsocoachgruppen.se

Varma hälso-hälsningar

Elisabeth Windesjö, Addhealth/Hälsocoachgruppen