Logo
Boka massage

YOGA, WINE & DINE

YOGA, WINE & DINE PÅ THE WINERY HOTEL

Vi samarbetar med The Winery Hotel i Solna och gör yoga med konferens- och hotellgäster. Vi ordnar dessutom de mycket populära helgkurserna på temat Yoga, Wine & Dine där du från lördag eftermiddag till söndag eftermiddag får uppleva det unika hotellet, göra tre yogapass, äta middag, sova över och äta frukost. Vinet dricker vi alltid efter yogan! Som en utvidgad weekend erbjuder vi en resa till hotellets samarbetspartner vingården Terreno i Toscana. 2020 åker vi i maj. Mer information om resan hittar du här!

HÖSTEN 2022 22 – 23 OKTOBER

Plats: The Winery Hotel.
Adress: Rosenborgsgatan 30, Solna.
Lärare: Per Söder, Anita Davén-Söder, Veronica Haider
Tider: Lördag 12.00 till söndag efter frukost.
Pris: 2730 per person i dubbelrum.

BOKA HÄR

WINERY YOGA – YOGA, WINE & DINE

Upplev en unik upplevelse i yogan och vinets värld! Nu är det hög tid att boka in dig själv och dina vänner på vår yogahelg.

  • Övernattning i dubbelrum
  • Tre yogapass; Hatha Yoga, Medi Yoga och Kundalini Yoga
  • Mellanmål med te eller kaffe
  • Trerätters vegetarisk middag (inkl vinpaket med speciellt utvalda viner)
  • Frukostbuffé
  • WIFI
  • Fri tillgång till gym och pool på takterrassen

Medtag sköna kläder att yoga i samt egen yogamatta.

Testa tre olika typer av yoga, upplev hur vinprovning och yoga hänger ihop, prova ekologiskt vin och njut av massor av härlig vegetarisk mat.  Det bästa av allt i perfekt balans, helt enkelt! Ni gör två sköna yogapass på lördagen och ett morgonyogapass på söndagen. Dessutom äter ni en god trerättersmeny på kvällen och njuter av den välfyllda frukostbuffén på morgonen. I vinbaren kan ni prova ekologiskt, biodynamiskt och naturligt vin med guidning av en sommelier.

Till maten serveras vin som ligger till grund för smakerna i den vegetariska menyn och blir på så sätt en upplevelse av vin och mat i perfekt kombination.

Inga förkunskaper av varken yoga eller vin krävs. Vi erbjuder denna yogahelg i samarbete med Yogamottagningen.